Van den Brom blij: ''Dan zie je dat het in de groep wel goed zit'' Propper baalt: ''Dan is het zonde dat je deze pot verliest'' FC Utrecht boekt belangrijke uitzege bij Heracles Almelo MATCHDAY | Ramselaar en Bahebeck terug in de basis bij FC Utrecht Kluivert tekent contract bij FC Utrecht tot medio 2022

Dessers: ''Wie heeft de beste deal gemaakt, Heracles of Utrecht?''

( 0 reacties)
Dessers: ''Wie heeft de beste deal gemaakt, Heracles of Utrecht?''

Heracles Almelo wist zich maandag al te versterken met Cyriel Dessers en een dag later bewandelde Adrian Dalmau de omgekeerde weg. Tim Gilissen, technisch manager van de club uit Almelo, is blij dat beide clubs tot een akkoord zijn gekomen. 

"Het zijn twee separate zaken, die we niet wilden vermengen omdat ze allebei een waarde vertegenwoordigen", legt hij uit in gesprek met de Tubantia. "Maar we gingen met elkaar in gesprek over Dalmau, toen hebben wij Dessers ingebracht", blikt Gilissen terug. 

Ook Cyriel Dessers is tevreden over de deal. "In de NBA is een ruil heel normaal", reageert de basketbalfan uit België. "Ik las ergens de vraag: wie heeft de beste deal gemaakt, Heracles of Utrecht? Dat is interessant, het motiveert me wel. Ik ben ook benieuwd naar het antwoord." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›