Klaiber volgt voorbeeld van Haller: ''Heel goed over nadenken''

( 0 reacties)
Klaiber volgt voorbeeld van Haller: ''Heel goed over nadenken''

Sean Klaiber leek afgelopen seizoen bezig aan zijn laatste wedstrijden in het shirt van FC Utrecht, maar de 24-jarige vleugelverdediger meldde zich afgelopen weekend 'gewoon' voor de eerste training van het nieuwe seizoen.

"Ik wil er heel goed over nadenken of het wel goed is. Of dit een goed moment is. Ik wil niet in een vreemd land voetballen maar in een mooie competitie. Met deze trainer (John van den Brom, red.) kan ik een mooi seizoen maken. Misschien dat ik vervolgens een nog grotere stap kan maken", laat Klaiber weten aan Voetbal International.

Van den Brom hoopt dat Klaiber in de Domstad blijft. "Ik heb vandaag met de trainer gesproken en we gaan binnenkort nog een keer zitten. Ik heb begrepen dat hij mij liever niet weg ziet gaan. Dat is goed om te horen", vervolgt hij.

Een overhaaste beslissing neemt Klaiber niet. "Ik heb een vrouw en een kind, daar moet je ook naar kijken. Het moet ook voor hun aantrekkelijk zijn. We moeten niet naar een stadje in Rusland gaat waar je niks kunt. Dan wordt iedereen ongelukkig."

"Ik heb daarin veel geleerd van Sébastien Haller. We gaan nog altijd veel met elkaar om. Hij kon elke zomer ergens anders tekenen maar heeft gewacht op een club die paste. Uiteindelijk heeft hij de perfecte keuze gemaakt (Eintracht Frankfurt, red.). Laat dat een voorbeeld zijn", aldus Klaiber.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›