Van der Maarel hongerig: ''Een concurrent in de verdediging minder''

( 0 reacties)
Van der Maarel hongerig: ''Een concurrent in de verdediging minder''

Mark van der Maarel moest afgelopen seizoen het merendeel van de wedstrijden toekijken vanaf de bank. Met John van de Brom als nieuwe trainer wil Van der Maarel zich weer laten zien en strijden voor een plek in de basiself.

''Een relatief korte vakantie, maar het is lekker om weer terug te zijn'', begint Van der Maarel tegenover De Utrechtse Internet Courant. ''Ik heb er zin in en ben benieuwd wat het seizoen allemaal gaat brengen. Ik heb nog niet met John van de Brom gesproken, maar ik zit bij FC Utrecht heel erg op mijn plek. In de voorbereiding zal blijken hoe hij mijn rol ziet, maar ik moet zelf gewoon presteren.''

''Ik heb het gerucht over Nicolas Gavory gehoord, maar weet niet in hoeverre deze juist is'', vervolgt de verdediger die vervolgens te horen krijgt dat de clubs eruit zijn en het nu aan de speler zelf is. ''Dat zou beteken dat er een poppetje in de verdediging afgaat. Ik heb veel gespeeld achterin en zelfs op het middenveld. Een concurrent minder maakt me dan wel weer hongerig en dan is het aan mij om te laten zien wat ik waard ben. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›