Van den Brom hoopvol: ''Ik denk dat we beter zijn geworden''

( 0 reacties)
Van den Brom hoopvol: ''Ik denk dat we beter zijn geworden''

John van den Brom is zondag met FC Utrecht begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en de oefenmeester wil dit seizoen dolgraag aanvallend voetbal spelen. De kans is groot dat de club uit de Domstad weer met drie spitsen gaat opereren. 

"Ik denk ook dat daar de voetballers voor zijn", legt hij uit in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Er zijn een paar spitsen en met Gyrano Kerk en Patrick Joosten hebben we goede buitenspelers. Daarnaast komt ook Abass nog", aldus Van den Brom, die zondag al een grote groep tot zijn beschikking had. 

"Veel is nog hetzelfde en toch denk ik dat we beter zijn geworden", vervolgt hij optimistisch. "Ook gezien de manier van spelen die ik voor ogen heb. Voorin heb ik veel mogelijkheden en Adam Maher kan het spel goed verplaatsen", weet Van den Brom, die niet veel wil 'experimenteren' bij FC Utrecht. 

"De selectie is min of meer hetzelfde gebleven", constateert hij. "Ik zie het als voordeel dat we snel aan de bak moeten; daar hebben de spelers ook een jaar voor gewerkt. Tijdens de play-offs heb ik een goed beeld gekregen. Daar kan ik op gaan voortborduren", besluit Van den Brom tevreden. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›