Emanuelson: ''Dan geeft tegen Ajax spelen wel extra motivatie'' 'FC Utrecht dreigt Dijkhuizen op korte termijn kwijt te raken' Debutant St. Jago geniet: ''Ze zeggen dat ik Jeroen moet betalen'' VIDEO | Opsteker bij FC Utrecht: drie spelers hervatten training Strieder reageert: ''Teleurstellend als dat dan niet gebeurt''

Emanuelson reageert: ''Ik speel het liefst op het middenveld''

( 0 reacties)
Emanuelson reageert: ''Ik speel het liefst op het middenveld''

Nicolas Gavory zet zijn loopbaan voort bij Standard Luik en die transfer levert FC Utrecht meer dan drie miljoen euro op. Urby Emanuelson (33) weet echter nog niet of hij nu de beoogde linksback is bij de club uit de Domstad. 

"Ik speel het liefst op het middenveld", legt hij uit in een interview met de Telegraaf. "Ik ben hartstikke blij dat ik nog steeds kan voetballen en doe dat met alle plezier. Dat laatste heb ik ook nodig om iedere keer weer mijn bed uit te komen", aldus Emanuelson. 

Of dit zijn laatste seizoen is? "Ik ben de oudste van het team, maar die gasten om me heen houden me jong", reageert hij. "Mijn contract loopt na dit seizoen af, maar als ik langer door wil, is dat voor FC Utrecht zeker een optie. Ik denk dat ik nog wel even mee kan.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!