Van den Brom: ''Je merkt dat de club enorm in de lift zit''

( 0 reacties)
Van den Brom: ''Je merkt dat de club enorm in de lift zit''

John van den Brom is zondag met FC Utrecht begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en de oefenmeester heeft genoten van de eerste dag op het trainingsveld. 

"Dit was een dag die ik omcirkeld had in mijn agenda", legt hij uit in de Telegraaf. "Een beetje te vergelijken met het gevoel dat je had toen je van de basisschool naar de middelbare school ging. Kriebels in de buik. Het is mooi dat je dat op je 52e nog steeds hebt", constateert Van den Brom. 

"Als je dan hier naar het veld loopt en je ziet al die supporters, dan geeft dat een geweldig gevoel. Je merkt dat de club enorm in de lift zit", vervolgt de coach, die niet te lang stil wil staan bij de transfer van Nicolas Gavory. "Het was bekend dat er vanuit het belang van de club nog een speler verkocht moest worden. Dan kun je dat beter aan het begin van de voorbereiding hebben”, aldus Van den Brom.

"Belangrijk met het oog op de voorrondewedstrijden van de Europa League is dat de selectie voor een groot deel intact blijft", benadrukt hij. "Als je heel veel moet gaan veranderen, dan is vierenhalve week voorbereiding op zo’n belangrijke wedstrijd relatief kort. Dat heb ik vorig jaar bij AZ gehad. Hier is alles min of meer hetzelfde gebleven. Dat is heel positief", besluit Van den Brom tevreden. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›