Van den Brom content: ''Dat geeft mij een heel goed gevoel'' Ramselaar gooit 'beetje frustratie' eruit: ''Herken mezelf er niet in'' FC Utrecht wint in Groningen door laat doelpunt Ramselaar MATCHDAY | Cerny krijgt kans in de basis tegen FC Groningen Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht

Hoogendijk ontvangt dickpics: ''Nou, noem je dit groot?''

( 0 reacties)
Hoogendijk ontvangt dickpics: ''Nou, noem je dit groot?''

Anouk Hoogendijk ontvangt via social media regelmatig berichten die zou liever niet zou willen krijgen. De oud-speelster van FC Utrecht, Ajax, Arsenal en Oranje laat echter niet over haar heenlopen.

Ook dickpics zijn Hoogendijk niet vreemd. "Laatst kreeg ik er weer eentje en schreef hij: ik word heel groot van jou. Ik kon het niet laten om te reageren: nou, noem je dit groot?", vertelt ze in een interview met VICE Sports. "Ik vind het ook grappig om dit soort gesprekken in mijn stories te delen, dat werkt wel als je van dat soort figuren af wil komen."

"Ik weet ook nog wel dat we tegen een jongensteam speelden en zij het licht uitdeden toen wij naakt onder de douche stonden. Dat vonden die gasten hartstikke grappig. Op een gegeven moment klopte één van ons gewoon naakt bij ze aan: hadden jullie nog wat? Die jochies wisten niet waar ze moesten kijken, en toen was het ook meteen klaar", aldus Hoogendijk.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›