Vitesse-spits: ''Na trainingen ben ik bekaf en heb ik een inkakker''

0
Vitesse-spits: ''Na trainingen ben ik bekaf en heb ik een inkakker''

Vitesse mistte in de vorige ronde van de play-offs voor Europees voetbal al een achttal spelers en Thomas Buitink erkent dat het een zwaar seizoen is geweest en dat ook hij vermoeid is.

"Het wordt steeds moeilijker als team", begint Buitink in gesprek met Omroep Gelderland. "Ik voel ook dat de energie achteruit gaat. Maar hier kunnen we ons wel weer voor opladen. Dat kost ons geen moeite, want zoals ik al zei dit is waar je het hele seizoen met elkaar voor voetbalt. We willen die finale winnen en dan ook de voorronde van de Europa League."

De jeugdige spits erkent dat hij na elke training heel erg vermoeid is, vooral door het zware seizoen. "Ik rust nu extra veel uit. Dan lig ik wat op bed en zorg verder dat ik goed eet. Na een training ben ik bekaf en heb ik thuis wel een inkakker. We spelen nu vier wedstrijden in elf dagen. Dan moet je gewoon goed rusten en zorgen dat je weer opgeladen bent voor de volgende."

Buitink heeft al langere tijd last van liesklachten. "Daarom zie je me ook niet zo veel. Ik mag niet te veel doen. Mijn lies is wat overbelast. Het is nu lekker om even weer het gevoel te krijgen. Positiespelletje, warming-up en dan weer naar binnen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›