Advocaat: ''Dat hij niet bij de nationale ploeg zit, ongelooflijk''

( 0 reacties)
Advocaat: ''Dat hij niet bij de nationale ploeg zit, ongelooflijk''

Dick Advocaat begrijpt niet dat Simon Gustafson niet wordt opgeroepen voor het nationale elftal van Zweden. De 71-jarige oefenmeester is gecharmeerd van de 24-jarige aanvallende middenvelder.

Gustafson was dinsdagavond tegen Heracles Almelo (3-0) een van de uitblinkers, met onder meer een benutte strafschop. "Die man is ongelooflijk. Hoe-ie staat en kijkt.. En dan legt hij 'm in de andere hoek neer", zegt Advocaat na afloop voor de camera van de NOS.

Het was alweer de vierde keer dat Gustafson dit seizoen een penalty raak schoot tegen de Almeloërs. "Geweldig, als je dat doet. Ik kan het niet. Penalty's nemen doet-ie geweldig. Het is een goede speler. Dat hij nog niet bij het Zweedse elftal zit, is ongelooflijk", vervolgt hij.

Advocaat steekt zijn liefde voor het spel van Gustafson niet onder stoelen of banken. "Ik vind het een geweldige speler, meen ik echt. Gustafson is een bepalende speler voor je elftal. Hij kan beter, ja oké, Bij het Zweedse elftal zou hij echt niet misstaan, hoor", besluit Advocaat.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 29 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›