Advocaat over Bahebeck: ''Ik hoop dat hij het vol gaat houden''

( 0 reacties)
Advocaat over Bahebeck: ''Ik hoop dat hij het vol gaat houden''

Dick Advocaat zag dinsdagavond een wedstrijd met twee gezichten. De FC Utrecht-coach merkte dat de Domstedelingen voor rust zoekende waren, maar in de tweede helft meer grip op de wedstrijd kregen. 

"De eerste helft was matig en je zag dat we moeite hadden met hun speelstijl. Veel kansen heeft Heracles niet gehad, maar ze dicteerden wel het spel. Er was veel beweging bij de tegenstander en daar hadden we moeite mee", begint Advocaat in gesprek met FOX Sports.

"In de tweede helft zag het er een stuk beter uit. We scoorden er drie, maar hadden er ook vijf kunnen maken", vervolgt de oefenmeester, die onder de indruk was van Jean-Cristophe Bahebeck die twee keer het net wist te vinden. "Hij is een echte spits. Met hem ging het in de tweede helft een stuk beter."

"We weten dat hij kan voetballen, maar hij is er weinig geweest. Ik hoop dat hij het vol gaat houden", aldus Advocaat, die tevreden is met het resultaat. "Je speelt tegen de nummer 7. Als je daar vier keer in het seizoen van wint, dan heb je het goed gedaan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 29 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›