VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht wint ook thuis van Heracles

( 0 reacties)
VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht wint ook thuis van Heracles

FC Utrecht heeft dinsdagavond de finale van de play-offs bereikt door in eigen huis met 3-0 te winnen van Heracles Almelo. Met de 2-0 zege in Almelo in het achterhoofd, gaan de Domstedelingen zonder problemen door naar de finale. 

Al vroeg in de wedstrijd moest Riechedly Bazoer geblesseerd het veld verlaten. Hij werd vervangen door Jean-Cristophe Bahebeck, waardoor FC Utrecht overschakelde naar een 4-4-2-opstelling. Tegen het einde van de eerste helft kwam FC Utrecht een aantal keren in de problemen, maar tot een doelpunt voor Heracles leidde het niet. 

Na een kwartier spelen in de tweede helft opende Simon Gustafsson vanaf elf meter de score, nadat Cyriel Dessers een minuut eerder ten val werd gebracht. Tien minuten voor tijd volgde ook de 2-0 via invaller Jean- Cristophe Bahebeck. In de slotfase maakte de Fransman zijn tweede treffer van de avond en bepaalde hij de eindstand op 2-0. 

Door de 3-0 overwinning in eigen huis bereikt FC Utrecht op een eenvoudige wijze de finale van de play-offs om Europees voetbal. In de eindstrijd nemen de Domstedelingen het op tegen Vitesse.

Opstelling FC Utrecht: Jensen; Klaiber, Bergström, Janssen, Gavory; Strieder, Bazoer (23' Bahebeck), Gustafson; Kerk (75' Van der Maarel), Dessers en Boussaid (46' Görtler).

Opstelling Heracles Almelo: Blaswich; Breukers (69' Van der Water), Droste (29' Van Hintum), Van den Buijs, Knoester, Czyborra; Osman, Merkel (76' Konings); Kuwas, Dalmau en Dos Santos.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›