Advocaat niet eens met Wormuth: ''Hij had daar een andere mening over''

( 0 reacties)
Advocaat niet eens met Wormuth: ''Hij had daar een andere mening over''

Frank Wormuth heeft nog alle vertrouwen in Europees succes voor zijn Heracles. Hij zag zijn ploeg de betere zijn in eigen huis waar er met 0-2 werd verloren van FC Utrecht. Coach Dick Advocaat van FC Utrecht zag dat echter heel anders.

"Ik vond dat we de eerste helft redelijk domineerden. De trainer van de tegenpartij had daar een andere mening over", doelt hij op de woorden van Wormuth in gesprek met RTV Utrecht. "We hebben zonder enig gevaar de eerste helft overleefd. Daar was hij het niet mee eens maar misschien moet hij dat zeggen omdat hij anders zijn elftal naar beneden haalt."

Advocaat geeft wel toe dat de tweede helft beter had gekund, maar heeft nog genoeg vertrouwen voor de afsluiting van het tweeluik in Utrecht: "De tweede helft was wat rommeliger, zijn namen meer risico. Daar verlies je op een gegeven moment de grip. Dat had te maken met dat we voorin erg matig speelden. Er waren genoeg mogelijkheden om het af te maken."

"We hadden voorin meer moeten doen, dinsdag maar weer. Dit mogen we niet meer weggeven. Als we dit weggeven verdienen we het niet. We hebben genoeg kansen gehad, die kansen krijgen we ook thuis, laat dat duidelijk zijn."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 29 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›