''Voor een rentree bij FC Utrecht vind ik het te vroeg''

( 0 reacties)
''Voor een rentree bij FC Utrecht vind ik het te vroeg''

Erik Pieters speelt een uitstekend seizoen bij de Franse laagvlieger SC Amiens. De dertigjarige back staat officieel nog onder contract bij Stoke City maar lijkt daar wel weg te willen.

"Ik focus me nu op de laatste wedstrijden met Amiens om ons veilig te spelen in de Ligue 1. Daarna kijk ik wat mijn opties zijn", vertelt Pieters aan ELF Voetbal. "Ik heb altijd gezegd dat een competitie als die in China mijn interesse heeft. Dat zou een keuze zijn voor het geld. Daar ben ik eerlijk in. Voor een rentree bij FC Utrecht, die belofte heb ik ooit gedaan, vind ik het te vroeg. Ik denk dat ik nog een paar jaar op een hoger niveau kan spelen."

Mocht er interesse zijn vanuit de Premier League, dan zou Pieters dat ook zeker niet wegwuiven. "Mijn hart blijft sneller kloppen voor de Premier League. Bij Stoke heb ik goede en slechte tijden gekend. Ik heb nog contact met wat boys, zoals Bruno Martins Indi. Maar het steekt mij wel dat vanuit de club niemand heeft gevraagd hoe het met me gaat in Amiens. Ik had meer respect verwacht na meer dan tweehonderd duels voor Stoke. Het lijkt mij niet moeilijk om even de telefoon te pakken. Maar ja, dat is ook de voetbalwereld, hè?"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 29 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›