''Het staat 0-2, wij hebben nog steeds een grote kans om door te gaan''

( 0 reacties)
''Het staat 0-2, wij hebben nog steeds een grote kans om door te gaan''

Heracles Almelo verloor in eigen huis voor eigen fans met 0-2 van FC Utrecht en lijkt daarmee kansloos als het gaat om een ticket voor de Europa League. Trainer Wormuth van de club uit Twente is echter anders gestemd en ziet nog genoeg kansen. 

De Duitser was dik tevreden over het spel van zijn ploeg. "Wat ik gezegd heb in de kleedkamer? Congratulations, jullie hebben fantastisch gespeeld, veel kansen gecreëerd en weinig weggegeven", zegt de Duitser in gesprek met de NOS. "Respect voor de jongens, complimenten. We hadden alleen de goals moeten maken, dan ziet de wereld er heel anders uit."

Wormuth ziet niet in waarom FC Utrecht niet alsnog verslagen kan worden. "Het staat maar 0-2, wij hebben nog steeds een grote kans om door te gaan. Ik heb dit seizoen Champions League-wedstrijden gezien waarin een achterstand van vier doelpunten goed werd gemaakt. Dus waarom zouden wij dit niet goed kunnen maken? Ook tegen een team als FC Utrecht? Natuurlijk."

FC Utrecht en Heracles beginnen dinsdagavond om 18.30 uur aan de returnwedstrijd. De winnaar van deze twee wedstrijden neemt het op tegen FC Groningen of Vitesse, zij vechten hun gevecht uit in de andere halve finale. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 29 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›