Boymans wil voetballen: ''Het leven zonder voetbal wordt heel snel saai''

( 0 reacties)
Boymans wil voetballen: ''Het leven zonder voetbal wordt heel snel saai''

Ruud Boymans wil nog voetballen. Eind 2016 liep de spits een heftige enkelblessure op, inmiddels traint hij weer volmondig mee en zit zijn revalidatieproces er bijna op.

"Ik heb deze week bij Almere voor het eerst in 2,5 jaar een bal op goal geschoten, dus ik moet nog heel veel stappen zetten. Ik heb nog steeds het geloof dat het kan", aldus Boymans bij De Tafel van Kees op FOX Sports. Het herstellen van deze blessure duurde veel langer dan Boymans dacht, hij vindt het leven zonder voetbal dan ook niks. "Het leven zonder voetbal wordt heel snel saai. Je hebt geen moment dat je druk voelt, je leeft niet naar iets toe."

Boymans is nog strijdlustig, maar realiseert zich ook dat hij niet veel kansen meer heeft: "Als je zo vaak teleurstellingen moet verwerken tijdens je revalidatie, ben je er ook wel klaar mee. Dit is dus eigenlijk ook wel mijn laatste trucje. Ik ga het nu proberen en als het niet lukt moet je realistisch zijn en concluderen dat het ophoudt", zegt de voormalig spits van onder meer FC Utrecht. "Ik kan het zeker nog. Als ik geen pijn meer heb en weer fit ben, ga ik vlammen en goals maken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 29 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›