Advocaat: ''Er staat voor de jongens een bonus op het spel''

0
Advocaat: ''Er staat voor de jongens een bonus op het spel''

FC Utrecht neemt het woensdagavond in de Galgenwaard op tegen SC Heerenveen en de ploeg van trainer Dick Advocaat wil met een goed gevoel de play-offs in. Aanvoerder Willem Janssen verwacht een 'heel andere wedstrijd' dan afgelopen zondag tegen Ajax. 

"Tegen Ajax speelden we heel compact, veel op eigen helft", blikt hij terug in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Maar in de play-offs moeten we veel meer het spel maken. Vanaf nu komen er andere dingen bij kijken en moet je aan de bal goed zijn", beseft Janssen. 

Ook Joris van Overeem beseft welke belangen er op het spel staan. "Je kan nog vijfde worden en dat leeft wel in de groep", vertelt de middenvelder. "Ook voor de club in verband met tv-gelden. Én je wil met een goed gevoel de play-offs in", besluit Van Overeem. 

De club uit de Domstad kan voor het vierde seizoen op rij in de top-5 eindigen. "Vijfde worden zou een geweldig succes zijn voor dit elftal", reageert Dick Advocaat. "Bovendien staat er voor de jongens een bonus op, dus zij zullen er wel voor willen spelen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›