Kerk eerlijk: ''Als ik die had gemist, was ik direct gewisseld''

0
Kerk eerlijk: ''Als ik die had gemist, was ik direct gewisseld''

Gyrano Kerk maakte voor het eerst in zijn carrière twee goals in één wedstrijd. De aanvaller is dolblij dat hij zijn ploeg heeft kunnen helpen met een plek in de playoffs in de Eredivisie voor Europees voetbal. Al was er wel twijfel over zijn goal.

"Voor mijn gevoel raakte ik de bal als laatste. Ik raakte hem met buitenkant rechts. Als die verdediger hem zo zou binnenschieten, zou dat wel heel netjes zijn", lacht Kerk in gesprek met FOX Sports. "Het was een heel mooie goal."

Waar FC Utrecht goed begon, zakte het daarna ver in. Kerk snapt daar weinig van. "Ik snap niet dat we voor komen en daarna zo ver gaan inzakken. Wij geven het zo weg. We zouden vertrouwen moeten hebben, maar weet niet waaraan het heeft gelegen. Ik had last van mijn knie, vandaar dat ik de rust niet heb meegekregen."

"Als ik die tweede had gemist, dan had ik direct kunnen wisselen", vervolgt Kerk, die een wisselvallige wedstrijd kende. "Sommige voorzetten vlogen hoog de tribunes in. Ik moet aan die punten werken. Als ik die ballen goed geef, kan Venema ze zo binnentikken. Daar moet ik aan werken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›