Van den Brom blij: ''Dan zie je dat het in de groep wel goed zit'' Propper baalt: ''Dan is het zonde dat je deze pot verliest'' FC Utrecht boekt belangrijke uitzege bij Heracles Almelo MATCHDAY | Ramselaar en Bahebeck terug in de basis bij FC Utrecht Kluivert tekent contract bij FC Utrecht tot medio 2022

Forse kritiek op Advocaat: ''Maar een doorsnee trainertje''

( 2 reacties)
Forse kritiek op Advocaat: ''Maar een doorsnee trainertje''

FC Utrecht verloor zaterdagavond met 2-0 op bezoek bij FC Emmen en daardoor is de club uit de Domstad afgezakt naar een teleurstellende zevende plek. Ad de Goede heeft via een lezersbrief in het Algemeen Dagblad forse kritiek geuit op trainer Dick Advocaat. 

"Het begint er sterk op te lijken dat vrijwel alles wat de FC in de paar jaar onder ten Hag heeft opgebouwd, door Advocaat en zijn marionet Petrovic in een hoog tempo wordt afgebroken", schrijft hij. "In thuiswedstrijden valt er nog maar weinig te genieten en in de laatste uitwedstrijden blijkt uit de opstellingen en de gevolgde tactiek dat Advocaat maar een doorsnee trainertje is", aldus De Goede.

"De zogenaamde vedetten Gustafson en Bazoer krijgt hij niet aan het voetballen. Of zitten de spelers te vol met opdrachten. Het kijkspel doet zeer aan je ogen", vervolgt hij teleurgesteld. "Mochten de play-offs toch gehaald worden, dan is het te hopen dat ze niet gewonnen worden. Dan heeft Van der Brom genoeg tijd om zijn stempel op de selectie van volgend seizoen te zetten", besluit De Goede. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 23 Apr 2019 om 14:42
  • Quote van 23 Apr 2019 om 13:09
   Kan me zijn kritiek goed voorstellen. Tegen Emmen was het ook niet om aan te zien.
  Kan me hier ook in vinden. Elke week een ander elftal in het veld. Blijkbaar heeft hij de motivatie naar een diepte punt weten te krijgen. Maar ja de opdracht was het halen van de play off. Dus waarom verder?
 • 23 Apr 2019 om 13:09
  Kan me zijn kritiek goed voorstellen. Tegen Emmen was het ook niet om aan te zien.
zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›