Dramatisch FC Utrecht verliest van degradatie-kandidaat

0
Dramatisch FC Utrecht verliest van degradatie-kandidaat

FC Emmen heeft een goede overwinning geboekt op FC Utrecht in de strijd tegen degradatie. De Emmenaren waren de eerste helft zeer productief en maakte al voor rust twee doelpunten.

Emmen liet zien dat ze moesten winnen om mee te blijven doen om handhaving. Het opportunistische spel leverde vooral gevaar op uit standaardsituaties. Een tweetal vrije trappen in de eerste twintig minuten leverden nog geen goal op, maar een hoekschop na dertig minuten wel. Michael de Leeuw was degene die de 0-1 maakte.

Keziah Veendorp had een geweldige actie en draaide weg bij zijn tegenstander. De verdediger schoot hard raak in de linkerhoek. Met Kerk en Guwara als invallers hoopte Dick Advocaat op een goede tweede helft, maar het werd niets beter en eerder zelfs slechter. 

Kjell Scherpen kreeg rond de vijftigste minuut wel de mogelijkheid om zich te onderscheiden en deed dat tweemaal, waarna de Emmenaren eigenlijk niet meer in gevaar kwamen. De bezoekers uit de Domstad mochten zelfs van geluk spreken dat Michael de Leeuw de derde Drentse goal niet aantekende, maar uitzicht op een resultaat kreeg FC Utrecht niet meer.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›