VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht in matig duel gelijk tegen Vitesse

De wedstrijd tussen FC Utrecht en Vitesse heeft zondagmiddag geen winnaar opgeleverd. In Stadion Galgenwaard eindigde het zoals het begon: in 0-0.

FC Utrecht leek na negentien minuten op voorsprong te komen. Sander van de Streek rondde koelbloedig af, maar de treffer werd door de VAR afgekeurd wegens buitenspel. Vlak voor rust was er ook geel voor Willem Janssen. De aanvoerder leek goed weg te komen met geel na een charge op Thulani Serero.

Met Urby Emanuelson als verse kracht begon FC Utrecht aan de tweede helft. De Domstedelingen kwamen maar zeer moeizaam tot kansen. Vitesse maakte na tachtig minuten zelfs de 0-1, maar ook die treffer werd door de VAR afgekeurd.

Opstelling FC Utrecht: Jensen; Klaiber, Van der Maarel, Letschert, Janssen (76' Gortler), Gavory; Van de Streek, Strieder (46' Emanuelson), Gustafson; Kerk (70' Boussaid), Bahebeck.