Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

Slutskiy geschorst tegen FC Utrecht: ''Er is genoeg gezegd''

( 0 reacties)
Slutskiy geschorst tegen FC Utrecht: ''Er is genoeg gezegd''

Leonid Slutskiy is voor twee wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk, naar aanleiding van zijn uitspraken na afloop van de wedstrijd tussen Vitesse en PSV. De oefenmeester zit daardoor op de tribune tegen FC Utrecht. 

De oefenmeester legt zich neer bij de schorsing. "Er is de afgelopen dagen genoeg gezegd over de situatie", vertelt hij op de website van Omroep Gelderland. "Het belangrijkste vind ik dat het team zo goed mogelijk wordt klaargestoomd voor de slotfase van de competitie. Daar gaan wij ons nu op richten", aldus Slutskiy. Assistent-trainer Oleg Yarovinsky neemt tegen de club uit de Domstad de honneurs waar.

Slutskiy haalde zondag uit naar scheidsrechter Serdar Gözübüyuk en daardoor stelde de KNVB een vooronderzoek in. "Deze man is te arrogant", liet de Russische coach weten over de arbiter. "Hij denkt dat mensen in het stadion voor hem komen. Ik ben echt kwaad. Hij is de meest vreselijke scheidsrechter in de wereld. En ontzettend zelfingenomen", sprak een zichtbaar geïrriteerde Slutskiy tijdens de persconferentie.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›