Van den Brom content: ''Dat geeft mij een heel goed gevoel'' Ramselaar gooit 'beetje frustratie' eruit: ''Herken mezelf er niet in'' FC Utrecht wint in Groningen door laat doelpunt Ramselaar MATCHDAY | Cerny krijgt kans in de basis tegen FC Groningen Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht

FC Utrecht in vorm: ''Veel voetballend vermogen en snelheid''

( 0 reacties)
FC Utrecht in vorm: ''Veel voetballend vermogen en snelheid''

FC Utrecht won woensdagavond met 2-6 op bezoek bij VVV-Venlo en Geert-Jan Jakobs was onder de indruk van het optreden van Riechedly Bazoer. De middenvelder nam twee fraaie treffers voor zijn rekening. 

"Hij heeft vaak kritiek gehad, maar vanavond (gisteren, red.) was er niks op aan te merken", blikt hij terug bij VI Radio. "Twee goede goals, een vrije trap op de paal en ook in de passing goed aanwezig. Het hele middenveld was eigenlijk in handen van FC Utrecht, zeker na rust", aldus Jakobs.

"Als je de laatste weken ziet: de achtste wedstrijd op rij niet verloren en veel gescoord de laatste weken en het spel was bij vlagen heel erg goed", vervolgt hij. "Ze hebben ook gewoon een prima elftal. Er zit veel voetballend vermogen en snelheid in. Als het achterin een beetje op orde blijft, hebben ze een ploeg die het Feyenoord ook echt lastig kan gaan maken nog", besluit Jakobs enthousiast. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›