Dessers: ''Hopelijk bij FC Utrecht en zo niet ergens anders''

( 0 reacties)
Dessers: ''Hopelijk bij FC Utrecht en zo niet ergens anders''

Cyriel Dessers hoopt dit seizoen nog in actie te komen bij FC Utrecht. De Belgische aanvaller, die een knieblessure opliep in de oefenwedstrijd tegen VfB Stuttgart, is op dit moment aan het revalideren en hij ligt voor op schema. 

"Absoluut. Ik ben nu sinds een paar weken op het veld bezig en dat is de grootste stap geweest", vertelt hij in het Algemeen Dagblad. "Buiten, voetbalschoenen aan, frisse lucht. Ik verwacht dat ik nu over de helft van mijn blessure ben. Over een paar weken hoop ik weer met de groep mee te trainen, stapsgewijs dan", aldus Dessers, die hoopt dat hij nog minuten kan maken voor de zomerstop. 

"Dat is vanaf het begin mijn doel geweest toen ik geblesseerd raakte", reageert hij. "Ik lach er wel eens om met Robin Pröpper (Heracles Almelo, die ook in Zeist revalideert, red.). Dan zeg ik - al dan niet grappend - dat ik in de finale van de play-offs de beslissende maak tegen Heracles. Zeker in tijden dat je niet mag voetballen moet je af en toe kunnen dromen, toch?" 

Dessers durft nog niet te zeggen of hij volgend seizoen ook nog bij FC Utrecht speelt. "Er komt een nieuwe trainer (John van den Brom, red.) en ik verwacht binnenkort wel met iemand binnen de club over mijn situatie te praten", legt hij uit. "Het zit nu absoluut niet in mijn hoofd. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt met mij. Hopelijk bij FC Utrecht en zo niet ergens anders." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!