Van Overeem: ''Toen begon mijn broer direct over Andrea Pirlo''

0
Van Overeem: ''Toen begon mijn broer direct over Andrea Pirlo''

John van den Brom staat vanaf volgend seizoen bij FC Utrecht voor de groep als hoofdtrainer en de oefenmeester wordt bij de club uit de Domstad herenigd met Joris van Overeem. De middenvelder werd tijdens zijn periode bij AZ regelmatig gepasseerd door Van den Brom. 

"Mensen maken dat heel groot. Alsof onze verstandhouding niet goed is. Dat is onzin", reageert Van Overeem in gesprek met Voetbal International. "Het klopt dat ik het laatste half jaar onder hem minder speelde, maar dat had ook met mijn positie te maken. Dit is een andere situatie. Toen de naam van de trainer rondzong in Utrecht, begon mijn broer direct over Andrea Pirlo", blikt hij terug. 

"Die was bij AC Milan niet verzekerd van een basisplaats, maar bij Juventus onder dezelfde trainer dé grote man", vervolgt Van Overeem. "Nu ben ik geen Pirlo en zijn AZ en FC Utrecht geen AC Milan en Juventus, maar je begrijpt wat ik bedoel. Het is een andere situatie. Dit is een andere omgeving en bovendien speel ik op een andere positie", legt de controlerende middenvelder van FC Utrecht uit. 

"De trainer en ik hebben elkaar onlangs nog gesproken", verklapt Van Overeem. "We kwamen elkaar tegen rondom een wedstrijd. Hij vertelde dat hij al onze wedstrijden had gezien en vond ik dat ik goed speelde. Ja, ook als controleur. Hij vond het mooi om te zien dat ik die rol zo goed kon invullen. Dat is een goed teken richting volgend seizoen", besluit hij hoopvol. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›