''Ik heb FC Utrecht nog champagne aangeboden, vond hij fantastisch''

0
''Ik heb FC Utrecht nog champagne aangeboden, vond hij fantastisch''

Daniel Agus uit het Gelderse Huissen leeft vanavond met een speciaal gevoel mee met Atlético Madrid, dat bij Juventus een 2-0 voorsprong verdedigt in de Champions League. Agus begeleidt met zijn bedrijf internationale topteams in het buitenland.

"Ik voel me één met Atlético", vertelt Agus in De Gelderlander. "Toen ik vijftien jaar geleden vertrok bij mijn vorige werkgever, was deze club de eerste opdrachtgever van mijn eigen onderneming. Vooral op voorspraak van trainer Simeone. Hij wil me er altijd bij hebben, hij is ook echt de baas."

Voor vanavond begon zijn voorbereiding al op 17 december. "Ik was bij de loting in Zwitserland. Meteen legde ik contacten met hotels, vervoersbedrijven, vliegveld, beveiligingsfirma's, restaurants en stadsgidsen in Turijn", aldus Agus, die ook clubs als FC Barcelona, Internazionale, AC Milan, Real Betis Sevilla en Red Bull Salzburg als klanten heeft.

In totaal komt Agus zo'n dertig keer per jaar in actie, maar Nederlandse clubs begeleidt hij bijna niet. "Nee, vooral vanwege eigen sponsorpakketten", geeft hij aan. "Ik heb in 2017 wel FC Utrecht begeleid enkele duels begeleid. Ook toen ze door gingen in de Europa League bij Poznan in Polen. Heb ik het team nog champagne aangeboden. Vond toenmalig coach Erik ten Hag fantastisch. Hij roemde me nog in zijn speech, dat was mooi."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›