Borst haalt uit naar Advocaat: ''In vredesnaam: waarom?''

( 0 reacties)
Borst haalt uit naar Advocaat: ''In vredesnaam: waarom?''

Hugo Borst is momenteel niet te spreken over Dick Advocaat. De journalist haalt in zijn column uit naar de trainer van FC Utrecht, wiens tactiek tegen De Graafschap volgens Borst niet klopte.

"We zagen FC Utrecht afwachten tegen de nummer 17 van de eredivisie", schrijft Borst. "Dat kan, dat mag, maar raar is het wel. Dat doe je alleen als je op papier mindere spelers hebt. Als jouw spelers meer kwaliteit hebben dan de tegenstander - en dat was zo - dan ga je lekker aanvallen en als je de bal kwijt bent, dan jaag je op de bal tot je die weer hebt. FC Utrecht leunde stiekem achterover."

Borst snapt het transferbeleid van Advocaat ook niet. "Zo'n Michiel Kramer? In vredesnaam: waarom? Waarom terugvallen op iemand die je vorig jaar liet stikken?", vraagt hij zich af in het Algemeen Dagblad. "Kramer is oldskool en hartstikke overbodig. FC Utrecht heeft genoeg goede spitsen. De beste loopt bij Jong FC Utrecht."

Borst doelt daarmee op Nick Venema. "Dick hoort die jongen op te stellen. Als-ie tegenvalt, dan vervang je hem een kwartier voor tijd desnoods voor stormram Kramer. Dick wil dat we allemaal van hem houden. Maar liefde heeft een prijs. Wat we verlangen? Stel de beste spelers op en laat alsjeblieft die overgevoeligheid varen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!