Derksen: ''Als ik scheidsrechter was had ik geen strafschop gegeven''

( 2 reacties)
Derksen: ''Als ik scheidsrechter was had ik geen strafschop gegeven''

Volgens Johan Derksen had Pol van Boekel het bij het rechte eind. De scheidsrechter van dienst bij FC Utrecht - PSV (2-2) gaf geen strafschop nadat Denzel Dumfries tegenstander Simon Gustafson tegen het gras werkte. 

PSV had daarentegen wél een penalty moeten krijgen. "Dat moment dat De Jong werd vastgehouden was een zuivere penalty, maar als ik scheidsrechter was geweest bij de situatie van Dumfries had ik geen strafschop gegeven", zegt Derksen bij Veronica Inside.

Daarnaast laat De Snor zijn licht schijnen over Hirving Lozano. Hij vindt de Mexicaan maar een irritante speler. "Ik was blij dat hij balverlies leed op het middenveld, waar die goal uit valt", zegt Derksen. Volgens Lozano was er sprake van een overtreding. "Het was geen overtreding. Ik vind het dan ook een heel vervelend jochie, omdat het een matennaaier eerste klas is. Altijd maar rollebollen als hij een duwtje krijgt", aldus Derksen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Feb 2019 om 11:40
    Daarom ben je ook nooit scheidsrechter geworden.
  • 12 Feb 2019 om 18:38
    Tuurlijk niet. Derksen niet. Gustafson wordt duidelijk met de vuisten/pols van Dumfries omver getrokken. Is nog een duidelijker strafschop dan wat Letschert flikte.
zondag 4 augustus 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›