Tannane onder vuur bij FC Utrecht: ''Hij heeft er ontzettend moeite mee''

( 2 reacties)
Tannane onder vuur bij FC Utrecht: ''Hij heeft er ontzettend moeite mee''

FC Utrecht verloor zondagmiddag in de Galgenwaard met 0-1 van Willem II en Oussama Tannane moest het regelmatig ontgelden bij een deel van de achterban. De aanvaller werd zelfs uitgefloten door fans van de club uit de Domstad. 

Dick Advocaat ziet dat de huurling met de situatie in zijn maag zit. "Hij heeft er ontzettend moeite mee met dat ze continu hem bejegenen", legt hij uit in gesprek met RTV Utrecht. "Ik denk dat je daar als voetballer anders mee om moet gaan. Dat heb ik hem ook gezegd", aldus Advocaat.

De houding van enkele spelers beviel hem ook niet. Zo was Tannane aan het einde van de eerste helft zwaar gefrustreerd na een duw bij de cornervlag. "Het is irritatie", vervolgt de coach. "Morgen (maandag, red.) ga ik het daar met ze over hebben. En degenen die het niet zint: vind ik ook goed." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 28 Jan 2019 om 14:55
    helemaal mee eens. boussaid deed het prima op zijn plek. Kerk was effectiever geweest om de zaak open te breken. Bahebeck komt er wel. Had pech met z'n acties maar heeft het vertrouwen. Het wordt tijd dat Boussaid wordt gebracht in plaats van Tannane.
  • 28 Jan 2019 om 13:53
    Onbegrijpelijk dat Advocaat hem liet staan na de rust. Minachting naar het publiek zijn gedrag. Vind hem al weken super slecht. Maar de heer Advocaat ziet dat anders. Ik snap de wissels niet altijd van hem. Het Nivo gisteren was bedroevend slecht. De euforie was van korte duur.
zondag 25 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›