VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht gaat nipt onderuit tegen Willem II

FC Utrecht heeft vanmiddag het duel met Willem II niet weten te winnen. In de Galgenwaard werd er voor het eerst in meer dan tien jaar weer eens verloren van Willem II. De ploeg uit Tilburg nam de drie punten mee terug naar Brabant.

De eindstand van 0-1 kwam slechts één minuut na de rust op het scorebord te staan. Daniel Crowley maakte de enige en winnende goal voor de bezoekers. FC Utrecht was vrijwel de gehele wedstrijd de betere partij, maar dat mocht zich dus niet uidrukken in de stand op het scorebord.

Door de overwinning nadert Willem II de ploeg uit de Domstad tot op één punt. Omdat de concurrentie ook punten wist te verspelen blijft FC Utrecht zesde staan. Heerenveen en AZ spelen om kwart voor vijf nog tegen elkaar.