FC Utrecht-huurling kritisch: ''Ik hoop nog constanter worden''

( 0 reacties)
FC Utrecht-huurling kritisch: ''Ik hoop nog constanter worden''

Patrick Joosten is door FC Utrecht uitgeleend aan VVV Venlo en de aanvaller maakt daar veel indruk. De verhuurde Utrechter wist afgelopen weekend ook alweer twee goals te maken, waarvan één prachtig afstandschot.

"De tweede goal was duidelijk de mooiste. Bij zulke ballen voel je al direct, 'oh die bal gaat erin'. Toen ik naar binnen dribbelde zag ik ruimte en dan denk ik gewoon 'schieten'. Soms vliegen ze erover heen, maar vandaag (zondag, red.) vloog die erin", begint Joosten in gesprek met FOX Sports.

De aanvaller vindt het ook lekker dat hij een keer een 'lelijke' goal heeft gemaakt. "Ik heb normaal nooit zoveel geluk, dus het is lekker als zo'n bal er dan een keer invliegt", vervolgt Joosten, die ook weleens naar Arjen Robben keek. "Ik heb er niet extra veel naar gekeken, maar als je buitenspeler bent, dan kijk je naar grote buitenspeler en dat is Robben."

"Robben is heel erg constant en ik hoop de komende wedstrijden ook constanter te worden. Mijn doel is om zoveel mogelijk minuten te maken. Hoe meer minuten je krijgt, hoe vaker je de kans krijgt om in deze positie te komen. Daar gaan we voor", aldus Joosten, de huurling van FC Utrecht.

Bekijk hieronder de doelpunten van Joosten, die zijn gemaakt door VVV Venlo.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 25 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›