David blikt terug: ''Persoonlijk is dat tegengevallen, natuurlijk''

( 0 reacties)
David blikt terug: ''Persoonlijk is dat tegengevallen, natuurlijk''

Chris David zit al zes maanden zonder club, nadat hij vanwege een aflopend contract transfervrij kon vertrekken bij FC Utrecht. De middenvelder wist nooit definitief door te breken bij de club uit de Domstad. 

“Ik trainde daar bij het eerste, maar speelde mijn wedstrijden bij de beloften", blikt hij terug in gesprek met Voetbalzone. "Daar kijken clubs ook naar, zeggen ze. Kwaliteiten gaan alleen niet weg, zo zeg ik altijd. Het is aan de clubs, of ze een speler als ik erbij willen hebben en kunnen gebruiken”, aldus David.

Hij speelde geen minuut in de hoofdmacht bij FC Utrecht. “Persoonlijk is dat tegengevallen, natuurlijk", vervolgt hij. "Je wilt in het eerste spelen en laten zien wat je kan. Natuurlijk heeft de trainerswissel impact gehad, maar daar wil ik niet alle schuld op afschuiven”, benadrukt David, die vol lof is over Erik ten Hag. 

“Ten Hag is een fantastische trainer en een speciale man. Voor mij persoonlijk is hij een van de beste trainers die ik heb gehad", legt hij uit. "Ik ben ervan overtuigd dat hij in Europa een toptrainer zal worden. Het is geen verrassing dat hij het nu goed doet bij Ajax", besluit David. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›