Twijfels over mentaliteit Bazoer: ''In Nederland twijfelden we daar nooit aan, toch?''

( 0 reacties)
Twijfels over mentaliteit Bazoer: ''In Nederland twijfelden we daar nooit aan, toch?''

Één van de opvallendste transfers in de Eredivisie is misschien wel de huurdeal van FC Utrecht met VFL Wolfsburg. Riechedly Bazoer komt voor een half jaar over uit Duitsland. De mensen bij 'Voetbalpraat' aan de tafel zien dat als de meest opvallende transfer.

"Overduidelijk Bazoer", stelt Mark van Rijswijk. "Die zag denk ik niemand aankomen. Ik ben heel erg benieuwd naar hoe die het gaat doen en hoe Advocaat het gaat invullen. Van Overeem en Emanuelson deden het uitstekend en waren misschien wel de beste middenvelders in de eerste seizoenshelft bij FC Utrecht."

Van Rijswijk denkt hardop en ziet Dick Advocaat misschien Van Overeem wel doorschuiven. "Het is een mogelijkheid om Van Overeem door te schuiven. Maar dan moet Gustafson eruit en dat is niet zo maar een aankoop geweest", vervolgt Van Rijswijk. Leo Driessen denkt dat het een goede deal is. "Het is alleen maar goed. Als je meerdere ambities hebt, dan moet je ook meerdere spelers hebben."

Vincent Schildkamp is erg benieuwd naar Bazoer, aangezien hij anderhalf jaar niet gespeeld heeft. "Als je zolang niet speelt, dan ligt een spierblessure zo op de loer. Als je gelijk weer wedstrijden gaat spelen. Ik zou het enorm zonde vinden, hij heeft toch wel zes interlands gespeeld voor Nederland."

"Niemand twijfelt aan zijn voetballende kwaliteiten", constateert Van Rijswijk. "Iedereen zegt: 'Als je het niet haalt bij Porto en Wolfsburg, waarom hier wel?' Maar bij die clubs lag het vaak aan de trainers en hier in Nederland twijfelden we nooit aan zijn mentaliteit, toch?. Hij hoeft niet afgeschreven te worden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›