Advocaat realistisch: ''Zij waren gewoon de dominante en bovenliggende partij''

( 1 reacties)
Advocaat realistisch: ''Zij waren gewoon de dominante en bovenliggende partij''

Het FC Utrecht van Dick Advocaat verloor vandaag met 1-3 van Ajax. De coach van de Domstedelingen is realistisch en geeft aan dat er vandaag ook niet meer in zat voor Utrecht. Ajax was de betere vandaag, de punten gaan volgens Advocaat dan ook terecht naar de ploeg uit Amsterdam.

"Zij waren gewoon de dominante en bovenliggende partij", zo citeert De Telegraaf de coach. "Ajax heeft gewoon te veel kwaliteit. We wilden duels aan gaan, maar dat is lastig met De Ligt, Blind, Schöne en De Jong. Zij nemen de ballen zo goed aan dat wij steeds te laat kwamen."

Advocaat vervolgt: "We komen na die 2-1 van Venema wel iets beter in de wedstrijd. Dan hoop je nog even dat het 2-2 wordt. Dat was tegen alle verhoudingen in geweest. Maar dat maakt dan niet uit natuurlijk. Of we niet beter de hele wedstrijd opportunistischer hadden kunnen spelen? Ja, dat zou kunnen. Maar ik ga niet voor één wedstrijd alles overhoop gooien. We moeten de punten normaal gesproken niet tegen Ajax pakken", aldus de oud-bondscoach.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Dec 2018 om 18:18
    In Utreg willen we juist wel dat soort punten, Dick..............
zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›