Petrovic: ''Wordt ook geen makkelijke wedstrijd voor Feyenoord of Ajax''

( 0 reacties)
Petrovic: ''Wordt ook geen makkelijke wedstrijd voor Feyenoord of Ajax''

Het gaat de goede kant op met FC Utrecht. Sinds de aanstelling van trainer Dick Advocaat zijn de resultaten van de Domstelingen steeds beter en dat resulteert in een huidige vierde plek op de ranglijst. 

Assistent-trainer Zeljko Petrovic is blij met de huidige vorm van Utrecht. Dat zei hij zondagavond bij NOS Studio Voetbal. De ploeg won afgelopen weekend met 2-3 van Heerenveen, maar staat wel nog zeven punten achter op nummer drie Feyenoord.

Donderdag speelt de groep nog tegen de Rotterdammers voor de beker en zondag staat het altijd spannende duel met Ajax op het programma. "Wij gaan niet naar Rotterdam of naar Amsterdam om bij voorbaat te verliezen", zei de assistent-trainer. "Daar ben je topsporter voor."

"Wij zijn Utrecht, we staan goed en ik denk dat iedere ploeg in Nederland Utrecht respecteert als team en dat het geen makkelijke wedstrijd wordt", vervolgt hij. "Dat het ook geen makkelijke wedstrijd voor Feyenoord wordt en ook geen makkelijke wedstrijd voor Ajax wordt", aldus Petrovic. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›