Selectie FC Utrecht serveert speciaal kerstdiner voor 150 ouderen

( 1 reacties)
Selectie FC Utrecht serveert speciaal kerstdiner voor 150 ouderen

De selectie van FC Utrecht heeft woensdag een bijzondere klus op het programma staan. De ploeg van trainer Dick Advocaat gaat namelijk een speciaal kerstdiner serveren.

Woensdag zijn er 150 ouderen uit twaalf gemeentes in de provincie Utrecht te gast in Stadion Galgenwaard, dat meldt het Algemeen Dagblad. De ouderen worden opgepikt met touringcars of de spelersbus van FC Utrecht.

Stadion Galgenwaard is speciaal voor deze gelegenheid in kerstsferen gehuld. De ouderen worden in het stadion van FC Utrecht getrakteerd op live muziek en krijgen daarna eten uit handen van de spelers en stafleden.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Dec 2018 om 00:14
    Het is zoals het spreekwoord zegt, de paarden die de haver verdienen krijgen ze niet, maar bij deze alle credits voor ons ouwe lullen team met hele jonge harten, de FC Utrecht oldstars, zij halen de ouderen op bij de diverse bejaarden/verzorgingshuizen, met 11 bussen rijden zij mee om de ouderen te begeleiden en in het stadion af te leveren, daarna zijn zij behulpzaam bij het uitserveren van het diner samen met de staf en spelers van FC Utrecht 1. Tijdens het optreden van de diverse artiesten zorgen zij dat de ouderen niet zonder drank in welke vorm dan ook komen te zitten. Aan het einde van de avond begeleiden zij de ouderen weer naar de diverse bejaardenhuizen/verzorgingshuizen. Het is goed dat het 1e voor het voetlicht treed maar zij doen alleen maar het diner, de rest is voor de ouwe knarren die dat met veel elan en plezier doen
zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›