Van Overeem: ''Dat kunnen wij gebruiken als verbeterpunten'' VIDEO | Paes en Hoogma winnen ruim met Jong Oranje van Gibraltar FC Utrecht zoekt nieuwe hoofdsponsor: ''Een nog grotere naam'' Van Overeem droomt van Oranje: ''Dezelfde weg als De Roon'' Paes vol lof: ''Dat heb ik eigenlijk nog niet eerder meegemaakt''

Peterson: ''Ik had een fantastische band met de fans''

( 0 reacties)
Peterson: ''Ik had een fantastische band met de fans''

FC Utrecht neemt het zondagmiddag in de Galgenwaard op tegen Heracles Almelo en dat betekent voor Kristoffer Peterson een ontmoeting met zijn oude club. De Zweedse vleugelaanvaller kijkt uit naar het weerzien met de supporters. 

"Ik denk dat ik een fantastische band had met de fans", blikt hij terug. "Ik speelde niet erg veel, maar ik voelde altijd de steun. Als ik terugkijk naar mijn tijd daar, dan waren er ook moeilijke momenten. Maar mijn ploeggenoten hielpen me daarbij", aldus Peterson. 

"Als je het geheel bekijkt, heb ik daar veel geleerd", vervolgt hij voor de camera van FOX Sports. "Het was mijn eerste keer dat ik voetbalde op een hoog niveau in het buitenland. Dus er waren ups en downs, maar ik ben trots dat ik deel uitmaakte van FC Utrecht."  

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›