FC Utrecht is met 'inhaalslag' bezig: ''Daar is geld voor nodig''

( 0 reacties)
FC Utrecht is met 'inhaalslag' bezig: ''Daar is geld voor nodig''

FC Utrecht is achter de schermen nog altijd flink aan de weg aan het timmeren. Paul Verhoeff, voorzitter van de Raad van Commissarissen, vertelt dat de club uit de Domstad het afgelopen boekjaar veel grote investeringen heeft gedaan. 

"Met een operationeel resultaat van -4 miljoen euro kan je niet tevreden zijn, maar als je onder de motorkap kijkt zie je dat daar veel uitgaven in zitten om FC Utrecht de komende jaren op een veel hoger plan te zetten. Er zitten een paar forse eenmalige kosten bij", legt Verhoeff uit in het Algemeen Dagblad.

"Je kan zeggen: doe die uitgaven niet, want er is niet genoeg geld. Maar wij doen het wel, want we kijken naar de toekomst. Wij zijn nu met een inhaalslag bezig. Daar is geld voor nodig. Met Zoudenbalch moeten we nog grote stappen zetten en dat moeten we verdienen met commercie en transfers", vervolgt hij. 

"Maar dat wij ons door moeten ontwikkelen om structureel top 6/7 te spelen, is evident. Ik ben ervan overtuigd dat FC Utrecht zijn eigen broek moet kunnen ophouden. En dat we het niet meer moeten hebben van ons handje ophouden bij onze grootaandeelhouder Frans van Seumeren", besluit Verhoeff. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

woensdag 24 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›