Van den Brom content: ''Dat geeft mij een heel goed gevoel'' Ramselaar gooit 'beetje frustratie' eruit: ''Herken mezelf er niet in'' FC Utrecht wint in Groningen door laat doelpunt Ramselaar MATCHDAY | Cerny krijgt kans in de basis tegen FC Groningen Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht

Diemers: ''Ik ben veel verder dan in mijn periode bij FC Utrecht''

( 0 reacties)
Diemers: ''Ik ben veel verder dan in mijn periode bij FC Utrecht''

Mark Diemers heeft het vooralsnog uitstekend naar zijn zin bij Fortuna Sittard. De aanvallende middenvelder, die met de promovendus op een tiende plek staat, is bijna wekelijks één van de sterkhouders in de ploeg van trainer Rene Eijer. 

"Ik ben tevreden over hoe het tot nu toe gaat", vertelt hij in gesprek met de Telegraaf. "Ik ben nu 25 en als voetballer én als mens veel verder dan in mijn periode bij FC Utrecht. Ik ben blij dat ik belangrijk kan zijn voor het team. Met mijn leeftijd en ervaring wordt van me verwacht dat ik het voortouw neem en ook jonge jongens help. Dat doe ik graag", aldus Diemers, die uitkijkt naar het duel met AZ. 

"Tot nu toe hebben alle ploegen het moeilijk gehad bij ons", legt hij uit. "De overwinningen op Heracles en PEC Zwolle zijn onze sterkste wedstrijden geweest, maar ook tegen de topclubs Ajax en PSV hebben we goed voetbal laten zien. Als we in goede doen zijn, kunnen we het zeker ook AZ moeilijk maken. Op basis van wat we tot nu toe hebben laten zien, ziet het er goed uit voor ons", besluit Diemers enthousiast. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›