Van Overeem: ''Dat kunnen wij gebruiken als verbeterpunten'' VIDEO | Paes en Hoogma winnen ruim met Jong Oranje van Gibraltar FC Utrecht zoekt nieuwe hoofdsponsor: ''Een nog grotere naam'' Van Overeem droomt van Oranje: ''Dezelfde weg als De Roon'' Paes vol lof: ''Dat heb ik eigenlijk nog niet eerder meegemaakt''

''Als je 3-0 voor staat bij rust, mag je dat niet meer weggeven''

( 0 reacties)
''Als je 3-0 voor staat bij rust, mag je dat niet meer weggeven''

FC Utrecht speelde vrijdagavond met 3-3 gelijk op bezoek bij Excelsior. Luigi Bruins, die zelf na een klein half uur spelen vanaf elf meter de 3-0 voor zijn rekening nam, baalde na afloop dat de club uit Rotterdam slechts een puntje pakte. 

"Als je 3-0 voor staat bij rust, mag je dat in principe niet meer weggeven", sprak hij voor de camera van FOX Sports. "Het is niet de eerste keer dat we het op deze manier weggeven. We hadden wel zes of acht punten meer kunnen hebben, maar toch overkomt het ons weer", aldus Bruins. 

"Je weet dat ze gaan stormen, want je weet dat ze een donderspeech krijgen in de rust", legt hij uit. "Dit is in principe niet waar Utrecht voor komt, maar dan geef je te makkelijk de 3-1 weg. En bij die penalty dacht ik dat hij de bal speelde, maar blijkbaar hebben de beelden iets anders uitgewezen", besluit Bruins. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›