Swart kritisch: ''Dat moet hij niet doen, mijn vriend Advocaat''

( 1 reacties)
Swart kritisch: ''Dat moet hij niet doen, mijn vriend Advocaat''

Ajax verkleinde afgelopen weekend het gat met koploper PSV tot twee punten. Ajax-icoon Sjaak Swart hoopt dat het gat snel gedicht wordt, maar sluit niet uit dat Ajax voor de winterstop nog puntenverlies gaat lijden. 

"Ze krijgen nog een zware, FC Utrecht-uit. Dan moet Ajax echt attent op zijn", waarschuwt 'Mister Ajax' bij Alles op Swart. "Dat is op de 23ste, heerlijke tijd, om 12.15 uur 's middags", vervolgt hij cynisch. "Dat is echt goed uitgezocht door de KNVB, zo'n wedstrijdje net voor de kerst."

Swart kan zich duidelijk niet vinden in die speeldatum. "Nee, zo voor de kerst? Dat heeft Ajax vaak en dat begrijp ik niet. Ze zijn geloof ik de enige die dan spelen", aldus Swart, die zich niet kan vinden in de kritiek van FC Utrecht-trainer Dick Advocaat.

Advocaat gaf namelijk aan dat FC Utrecht een dag minder rust heeft vanwege een bekerduel op donderdag, terwijl Ajax woensdags in actie komt. "Daar hoeven ze niet over te klagen. Ajax heeft genoeg wedstrijden op donderdagavond uit gehad en dan spelen ze zondags ook uit. Dan moet hij niet doen, mijn vriend Advocaat, hij moet niet gaan klagen", besluit Swart.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 4 Dec 2018 om 20:36
    Wordt tijd dat we dit mannetje binnenkort z'n mond maar weer eens snoeren met een vette nederlaag.
zondag 4 augustus 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›