Koolwijk: ''Uiteindelijk mag je blij zijn met een puntje''

( 0 reacties)
Koolwijk: ''Uiteindelijk mag je blij zijn met een puntje''

Excelsior speelde afgelopen vrijdag een weergaloze eerste helft. De Kralingers stond na een half uur spelen op 3-0. Uiteindelijk gaf Excelsior de voorsprong volledig weg en werd het 3-3 op Woudestein. Ryan Koolwijk baalt van het gelijkspel.

"Ik ben echt teleurgesteld. Als je dan zo snel op 3-3 weer staat, dan mag je uiteindelijk blij zijn met een puntje. Je doet de eerste helft heel veel goed. Dan begin je de tweede helft zo zwak en helpt de scheidsrechter de club ook nog", begint Koolwijk in gesprek met FOX Sports.

Als een wedstrijd van Excelsior 45 minuten zou duren, zou de ploeg van Adrie Poldervaart op de vijfde of zesde plek staan, een opvallende statistiek. "We beginnen meestal wel goed, maar beginnen zo suf aan de tweede helft", vervolgt de routinier, die uit voorzorg het veld verliet. "Ik voelde mijn hamstring een beetje en wou geen risico nemen. Ik kon niet meer vol sprinten, dus ik wilde geen risico nemen."

Excelsior staat na de wedstrijd tegen de Domstedelingen op de twaalfde plek met zestien punten. Komende vrijdag spelen ze tegen landskampioen PSV. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

woensdag 24 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›