Vitesse mogelijk zonder belangrijk tweetal in wedstrijd met FC Utrecht

( 0 reacties)
Vitesse mogelijk zonder belangrijk tweetal in wedstrijd met FC Utrecht

Vitesse speelt komend weekend tegen FC Utrecht. Vitesse-trainer Leonid Slutsky kan mogelijk niet beschikken over Jake Clarke-Salter en Thulani Serero, zij zijn twijfelgevallen. De oefenmeester heeft echter vertrouwen dat ze op tijd fit zijn.

Beide spelers kampen met enkelblessures. Ze hebben de voorbije dagen niet met de groep getraind. Ze worden door de medische staf van Vitesse klaargestoomd voor de wedstrijd tegen Utrecht, zo weet De Gelderlander te melden.

Voor Vitesse is een eventuele absentie van Clarke-Salter niet gunstig. In het centrum van de verdediging is de bezetting dun. Maikel van der Werff ontbreekt door een knieblessure, terwijl Danilho Doekhi is geschorst. Arnold Kruiswijk is door een rugkwetsuur niet inzetbaar. Daarmee is in de as alleen nog Rasmus Thelander over. Daarnaast is Serero een echte spelbepaler en sterkhouder van de ploeg uit Arnhem. 

Slutsky heeft echter vertrouwen dat Serero en Clarke-Salter op tijd terugkeren in de wedstrijd selectie. "Ik ga ervan uit dat ze allebei kunnen meedoen", aldus Slutsky, die verder niet kan beschikken over Tim Matavz (kuitbeenbreuk) en Charly Musonda (knie).

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!