Complimenten voor Mamengi: ''Hij speelde een erg goede partij''

( 0 reacties)
Complimenten voor Mamengi: ''Hij speelde een erg goede partij''

Jong FC Utrecht verloor vrijdagavond met 1-2 van Roda JC en trainer Robin Pronk baalde na afloop van de nipte nederlaag. De oefenmeester zag dat de club uit Kerkrade te makkelijk tot scoren kwam op Zoudenbalch. 

“Of ik baal? Ja, want we geven veel te makkelijk twee doelpunten weg", blikt hij terug op de clubsite. "De manier waarop we dat doen, is dramatisch. En dat is zonde.Het is jammer dat we hier niet met tenminste één punt staan. Kijk, Roda JC heeft kwaliteit lopen, maar wij ook", aldus Pronk.

"Waar zij de 1-2 maakten, daar hadden wij ook de 2-1 kunnen maken", vervolgt de oefenmeester, die twee uitblinkers zag bij de beloftenploeg. “Christopher Mamengi speelde een erg goede partij. Rayan El Azrak? Hij deed het zeker niet slecht, zorgde continu voor dreiging”, erkent Pronk.

Het 'Avondje Zoudenbalch' beviel verder ook prima. "We speelden hier vanavond op een fantastisch veld, en het was lekker weer voor de mensen op de tribune", legt hij uit. "Dat we hier konden spelen, is ook goed voor onze jongens; die trainen hier tenslotte elke dag, in veel gevallen al jarenlang. De ambiance was prima, alleen moeten we aan dit soort wedstrijden in het vervolg wel minimaal een punt overhouden.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 12 mei 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›