Lof voor Advocaat: ''De mensen in Utrecht dragen hem op handen''

( 1 reacties)
Lof voor Advocaat: ''De mensen in Utrecht dragen hem op handen''

FC Utrecht boekte afgelopen weekend een zwaarbevochten overwinning op AZ. In Stadion Galgenwaard werd het 2-1 voor de thuisploeg. Volgens Wilfred Genee is er sprake van een 'Dick Advocaat-effect'.

"Dick had heel goed door dat hij alle geluk van de wereld had", lacht Johan Derksen bij Veronica Inside. "Op mij werd hij kwaad toen ik dat zei", haakt Hans Kraay junior in. "Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat de mensen in Utrecht hem op handen dragen."

"Die snakten met z'n allen, dat merk je als je daar op de tribune zit, naar een harde hand", vervolgt Kraay. "Het is daar echt gierend uit de klauwen gelopen. Zij zijn helemaal happy met Advocaat. En er zit een partij gif in die man. Voordat het eerste fluitsignaal gaat staat hij al op de middenstip. Ik vind het geweldig."

Derksen is het daarmee eens. "Dick Advocaat is een man om van te houden", meent hij. "Overal waar die man gewerkt heeft, zijn de spelers razend enthousiast. Ook de mensen die bestuurlijk met hem te doen hebben. Het is een bijzonder prettige man om mee samen te werken. Zijn passie is voor een man van zijn leeftijd ongelofelijk."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 Oct 2018 om 13:26
    pers is altijd onnavolgbaar. eerst snappen ze niet waar Advocaat en de FC aan begint. Net zo als bij 020. Wat heeft ETH daar te zoeken en zijn de sceptisch. Moet je nu kijken. Pers is zo onnavolgbaar. De wieluitvinders.
zondag 12 mei 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›