Waterreus verdedigt Kuipers en haalt uit: ''Op basis van, jawel, één incident''

( 0 reacties)
Waterreus verdedigt Kuipers en haalt uit: ''Op basis van, jawel, één incident''

Ronald Waterreus heeft hard uitgehaald naar zijn oud-collega's van Studio Voetbal. De analisten vonden dat de VAR de eindverantwoordelijkheid moet krijgen en niet de scheidsrechter. Dat lieten zij weten na FC Utrecht - NAC Breda.

"Die VAR-mannetjes weten net hoe ze die knoppen moeten bedienen in hun stacaravan in Zeist of mijn oud-collega's van Studio Voetbal stellen al vast dat het systeem niet deugt", schrijft Waterreus in zijn column in Dagblad De Limburg.

"En waarom?", vraagt de oud-doelman zich af. "Op basis van, jawel, één incident: Björn Kuipers floot voor een dubieuze strafschop tegen NAC. Zijn we vergeten dat het spel er bewezen eerlijker op is geworden? Dat clubs over de hele linie baat hebben bij de VAR?"

Onder meer Pierre van Hooijdonk en Arno Vermeulen kraakten het systeem en Kuipers. "Nee, in plaats daarvan is Kuipers -op basis van één ongelukkig moment- 'arrogant' en het systeem slecht. Echt, mensen, met al dat waan van de dag-opportunisme creëer je natuurlijk nooit iets duurzaams", aldus Waterreus.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 12 mei 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›