''De spelers van Utrecht zeiden: jullie hebben een aardig team''

( 0 reacties)
''De spelers van Utrecht zeiden: jullie hebben een aardig team''

NAC Breda verloor vrijdagavond in de Galgenwaard met 2-1 op bezoek bij FC Utrecht en Anouar Kali, middenvelder van de hekkensluiter in de Eredivisie, baalde na afloop van het teleurstellende resultaat tegen zijn oude club. 

"Wij zijn echt niet dood en begraven", reageert hij in gesprek met BN/De Stem. "De spelers van Utrecht zeiden op het veld: jullie hebben een aardig team en goede spelers. Dat zegt ook wat. Het is niet zo dat we hier zijn gekomen en niks hebben gedaan. Op het einde hadden zelfs kansen op de 2-2", aldus Kali, die zich stoorde aan het optreden van scheidsrechter Bjorn Kuipers. 

"Hij luistert niet... Hij luistert niet", herhaalt hij. "Het mooie is dat Kuipers op aanraden van de VAR de beelden gaat bekijken, dat gebeurt met een reden lijkt mij. Wij hebben de beelden niet teruggezien in het veld, alleen gehoord dat het voor 99,9 procent zeker geen strafschop was. Mag je niemand meer aanraken dan? Je moet een beetje op het randje fluiten. We zitten allebei in een moeilijke situatie, het gaat er soms fel aan toe. Dan moet hij niet voor een klein duwtje een penalty geven."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›