Advocaat lovend: ''De ene kans was nog mooier dan de ander''

( 0 reacties)
Advocaat lovend: ''De ene kans was nog mooier dan de ander''

FC Utrecht wist afgelopen vrijdagavond met 2-1 te winnen van NAC Breda. In de persconferentie voor de nabeschouwing geeft hoofdtrainer Dick Advocaat aan blij te zijn over de manier van spelen van zijn team.

"Ik denk dat we de eerste zeventig minuten de controle over de wedstrijd hadden. Het balbezit was groot en we kregen kansen, de één nog mooier dan de ander", zegt Advocaat lovend over zijn team. Ondanks de vele kansen is Advocaat niet helemaal tevreden. "Gezien het spelbeeld hadden we meer goals moeten maken. Dan maak je het jezelf ook wat makkelijker."

De oefenmeester van de Domstedelingen is blij met het resultaat en denkt zeker dat het een verdiende zege is. "Aan de tweede helft begonnen we goed. We kregen na de 2-0 ook kansen om meer afstand te nemen. Na de goal van NAC Breda werd het een andere partij. In de laatste twintig minuten van de wedstrijd was NAC Breda de partij die voor dreiging zorgde."

"Over negentig minuten gezien: zeventig minuten goed, de laatste twintig minuten hadden beter gemoeten. Maar al met al wel een verdiende overwinning", aldus Advocaat geciteerd tijdens de persconferentie na de wedstrijd tegen NAC.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›