Van Overeem tevreden: ''Nooit het gevoel gehad dat die 2-2 zou vallen''

( 0 reacties)
Van Overeem tevreden: ''Nooit het gevoel gehad dat die 2-2 zou vallen''

FC Utrecht wist eindelijk weer eens te winnen in de Eredivisie. Afgelopen vrijdag werd een goede 2-1 overwinning op NAC Breda geboekt. Joris van Overeem is blij met het resultaat en de manier waarop de wedstrijd werd gewonnen.

"Je zou bijna zeggen dat het kut is dat de interlandperiode eraan komt. Maar eindelijk, dik verdiend. Al maakten we het wel spannend op het eind, wat totaal niet nodig was. We hebben heel veel gecreëerd", begint Van Overeem zijn analyse na afloop van de wedstrijd tegen NAC. 

Ondanks de goede prestatie van de Domstedelingen maakten ze het alsnog spannend, toen ze de kansen niet af wisten te maken. "In het veld heb ik nooit het gevoel gehad dat die 2-2 zou vallen. Maar soms moesten we wel even wat slimmer zijn. Maar ik denk dat je moet blijven domineren. Dat moet beter. We begonnen heel sterk met veel voetbal, maar als je kansen blijft missen dan krijg je wel het gevoel van: 'Het zal toch niet weer'. Maar gelukkig hebben we gewonnen."

"Die penalty had Björn Kuipers inderdaad niet hoeven geven, maar het was een optelsom. Ik ben er heel blij mee. Ik heb de scheids natuurlijk niet bedankt, haha. Ik ben er gewoon heel blij mee." Van Overeem geeft aan dat hij in de interlandperiode zeker niet stil wil gaan zitten. "We moeten deze weken gebruiken om de puntjes op de i te zetten. Ook veel conditioneel werk doen."

Volgende week speelt FC Utrecht tegen AZ en dat is een speciaal duel voor Van Overeem. "Ja, dat is wel speciaal. We gaan er gewoon vol op. Ik ben niet extra gebrand op een goal, heb gewoon goed gevoel daar. Met deze overwinning moeten we doorpakken en ook tegen AZ winnen", zegt de middenvelder tegen over De Utrechtse Internet Courant.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›