Klaiber: ''Ondanks die goal voelt het echt heerlijk, dit hadden we even nodig''

( 0 reacties)
Klaiber: ''Ondanks die goal voelt het echt heerlijk, dit hadden we even nodig''

FC Utrecht wist vrijdagavond NAC Breda met 2-1 te verslaan en gaat met een goed gevoel de interlandperiode in. Sean Klaiber is blij met het resultaat van de Domstedelingen. 

"Ik denk dat we vorige week, de eerste helft voor de rode kaart, echt goed stonden. Die lijn hebben we nu goed doorgetrokken en je ziet nu elke keer dat het wedstrijd bij wedstrijd een beetje beter gaat", begint de rechtsback op het Youtube-kanaal van FC Utrecht. Na afloop zei Dick Advocaat dat hij het fijn vond dat de interland-break er kwam, in verband met de blessures en herstellende spelers. Klaiber vindt het ook wel even goed. "Dan heb ik de tijd om even fit te worden. Ik heb ook alles gespeeld, dus dan heb ik een weekje rust."

De verdediger geeft toe dat deze zege wel een beetje bevrijdend is, na de minder competitiestart. "We hadden een overwinning nodig en je merkte dat het steeds beter ging. Dan is de bevrijding wel het juiste woord", vervolgt hij. "We moeten waken voor de momenten dat we de wedstrijd dood moeten maken. Duels moeten gewonnen worden op het middenveld en achterin moet het dicht zijn. Het is zonde dat ze de aansluitingstreffer konden scoren."

"Het was een schot uit de tweede lijn en toen werd die half geblokt en stond iemand helemaal vrij, maar ondanks die goal voelt het echt heerlijk. Dit hadden we even nodig", aldus de 24-jarige Klaiber.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›