Troupée blij met behaalde doelstelling: ''We gaan wel zien waar het op uitkomt''

( 1 reacties)
Troupée blij met behaalde doelstelling: ''We gaan wel zien waar het op uitkomt''

Aanpassingsproblemen kent Giovanni Troupée niet. De jongeling werd afgelopen zomer voor één jaar verhuurd aan ADO Den Haag en hij maakt bij de Hofstedelingen tot dusver een uitstekende ontwikkeling door.

Door zijn goede spel is Troupée ook weer in de picture gekomen van Oranje. Hij is opgenomen in de voorselectie van Oranje onder 20. Dat medio oktober twee oefeninterlands speelt. Tegenover Omroep West geeft hij aan blij te zijn met zijn eerste behaalde doelstelling. "De eerste stap is weer gezet. Ik ben blij dat ik weer bij Oranje zit, of in ieder geval weer bij de voorselectie zit. We zien wel waar het op uitkomt. Ik hoop nog bij Jong Oranje aan te sluiten", sprak hij zijn ambities uit.

"Ik weet wat de trainers van me verwachten en het spel dat ik in me heb bij Utrecht, dat kan ik hier ook spelen. Daarom hebben ze me denk ik ook gehaald. Omdat ze dat bij ADO ook voor ogen hadden en ik ben blij dat ik het zo kan uitvoeren."

De huurling van FC Utrecht is blij met de stappen die hij maakt maar hij hoopt zich dit seizoen nog meer te laten gelden. "Ik hoop in aanvallend opzicht me nog meer te kunnen onderscheiden. Ik hoop dat we de komende wedstrijden aanvallend nog wat meer kunnen doen en dat ik zelf dan ook wat kan creëren voor het team", besluit hij.

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 29 Sep 2018 om 12:21
    HEB EEN AANTAL WEDSTRIJDEN VAN DEN HAAG GEZIEN, VANWEGE TROUPEE. VOND HEM ZEKER NIET SLECHT. ZELFS TEGEN PSV VOND IK HEM EEN POSITIEVE UITZONDERING.